U zit nu hier: home / diensten / schilderwerk

Schilderwerk van Schildersbedrijf Schildersbedrijf Diemen

Mark van Amsterdam is 25 jaar geleden gestart als schildersbedrijf. Specialiteit van dit schilderbedrijf was vanaf de eerste dag al het renoveren van het schilderwerk aan de jaren '30 woningen waar het Gooi mee vol staat.

Veel van deze schitterende en vaak monumentale huizen werden voorzien van dubbelglas, oude lijnolieverven werden afgebrand en vanaf kaal hout weer met een modern hoogglans systeem opgebouwd.

Door de nieuw gebruikte materialen zoals kit en sinds 10 jaar vooral het Epoxy-systeem, waarmee alle verbindingen werden opengefreest en als het ware flexibel dichtgelast, staan deze huizen tot vandaag de dag er in top conditie bij.
Van al deze
huizen komen doen wij nog steeds het onderhoud: na 4 jaar controleren en bijwerken en na 8 jaar een extra nieuwe verflaag aanbrengen.

Vakkundig schilderwerk

Ook in nieuw gebouwde huizen en bedrijfspanden heeft van Amsterdam de opgedane vakkennis toegepast. Door preventief al met flexible materialen te werken word minimaal 80% van de krimpschade die de eerste 2 jaar ontstaat opgevangen.
Wij schilderen dan ook pas een huis wanneer het echt gedroogd is wat er voor zorgt dat het schilderwerk gegarandeerd goed blijft.

Om deze redenen werken wij dan ook altijd voor de eigenaar van het pand zelf en nooit voor de aannemer of binnenhuis-architect die altijd naar deadlines kijkt en zodoende minder naar de vochthuishouding kijken en bijna altijd te vroeg willen schilderen.

Jarenlange schilder ervaring

Met ons team en jarenlange ervaring zijn wij in staat om tot zeer grote projecten binnen de afgesproken tijd te voltooien. Met ons netwerk van timmerman, loodgieter, stukadoor, vloerenrenovatie-specialist en uiteraard 15 jaar verf-spuit ervaring, kan van Amsterdam de gehele afbouw vanaf oplevering door de aannemer tot u erin trekt voor u realiseren.

Kijk verder op onze site voor video's van gerealiseerde projecten en bel ons voor het maken van een vrijblijvend advies.

Video's

Schilderwerk

Loading video please wait...

03:45
Schilderwerk.
Schilderwerk
03:45
Playing
Schilderen: Renovatie van een villa in Blaricum
03:55
Playing

Fotoalbum

Overige werkzaamheden van Spuitbedrijf Schildersbedrijf Diemen:

Alle diensten die wij leveren, voeren we uitsluitend uit tegen de beste kwaliteit met de grootst mogelijke zorg. Diensten waarvoor u ons onder andere in kunt schakelen zijn:

Aarzel niet en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Schildersbedrijf Diemen is een onderdeel van Van Amsterdam Schilderwerken
Uw schilder voor totaalprojecten, woonhuizen, bedrijven, winkels en interieurs.
Hoofdkantoor: Bachlaan 34, 1272 EK Huizen | Telefoon 0653 - 47 57 01 | E-mail info@vanamsterdam.com

6i© 2024 | Page loaded in 0,021 seconds